טבליות לקטאז - יוכי עזיז, נטורפתית בכירה ומנהלת מחלקת הדרכה בסולגאר מסבירה בתוכנית הרדיו על רגישות ללקטוז

"אקו לייף" - 99FM

00:00/00:00

אנזים הלקטאז מיוצר בגוף באופן טבעי וחיוני להשלמת תהליך העיכול של חלב. האנזים מפרק את סוכר החלב לקטוז המקנה לחלב את טעמו המתקתק. ממצאי מחקר גנטי שנעשה מלמדים כי חסר בלקטוז נפוץ מאוד גנטית בקרב אוכלוסייה בישראל. במקביל סקר מוצרי יוגורט וביו-יוגורט שנעשה מלמד על תכולה של 1.62% - 7% לקטוז. לקטאז סולגאר מספק למי שזקוק לכך את רמות הלקטאז הדרושות לעיכול תקין של מוצרי חלב.

לפרטים נוספים
  הדרכה אישית ויצירת קשר
open contacts